فلزیاب دستی چیست؟

فلزیاب دستی چیست؟

فلزیاب دستی چیست؟

Blog Article

به عنوان مثال، اگر دستگاه یک سکه را از ۴۰ سانتی متر بردارد، ممکن است در صورت تنظیم اشتباه زمین، به ۲-۳ سانتی متر کاهش یابد. به همین دلیل بالانس زمین در دستگاه گنج یاب ها بسیار مهم است.

عمق بوق : ۸ متر - عمق آنتن ۱۶ متر شعاع : ۱۵۰۰ متر اسکنر :۸ متر

اگر فرکانس آشکارساز زیاد باشد، یک میدان مغناطیسی کوچک اما شدید و اگر فرکانس پایین باشد، یک میدان مغناطیسی پراکنده اما بزرگ ایجاد می شود. بین فرکانس آشکارسازها و عمق رابطه معکوس وجود دارد. یعنی هر چه فرکانس بیشتر باشد عمق کمتر است. با کاهش فرکانس، عمق افزایش می یابد. با این حال، آشکارساز فرکانس پایین خوب نیست. زیرا کاهش فرکانس، آشکارساز را نسبت به فلزات کوچک حساس نمی کند.

دلیل قیمت بالای سری دستگاهای مینلب بخاطر مارک و برند تجاری معرفی که دارن و همچنین بدلیل وارداتی بودن و قیمت ارز بیش از حد معقول دستکاه فلزیاب هست

درصورتی‌که تمام مراحل را به درستی انجام دهید، صدای رادیو تغییر کرده و فلزیاب شما آماده پیدا کردن طلاست!

عمق بوق : ۸ متر - عمق آنتن ۱۶ متر شعاع : ۱۰۰۰ متر اسکنر :۱۶متر

با درود بفرمایید دستگاه ۷۰۰۰اف پی ال۵ و ۶ چه تفاوتی داره و اینکه لطفا قیمت را بالا نبرید تا یکماه تا بودجه مورد نیاز را تامین کنیم. با سپاس

دسته سوم : به دستگاه هایی گفته می شود که دست ساز می باشند و کارایی ضعیف و قیمت پائینی دارند و معمولا توسط دانشجوهای الکترونیک، تعمیرکاران الکترونیک و گروه های کوچک ساخته می شوند. چون شماتیک آنها اینترنتی و عمومی هست هزینه ای بابت طراحی پرداخت نمی کنند به این خاطر قیمت طلایاب پائینی در کنار کارایی پائین دارند.

بوقی پالسی -آنتن راداری-اسکنر تصویری مگنتومتر- یون یاب+سوپرسنسور

الان تو ۹۰ میلیون هم ۹۰۰۰ نود میلیونه هم ۷۰۰۰ پرو یه کمک و راهنمایی کنید کارایی کدوم بهتره

کشف گنجی از سکه های طلا به ارزش ده میلیون دلار در کالیفرنیا

طلا یاب دستی یک نوع دستگاه الکترونیکی است که به منظور تشخیص و تعقیب فلزات، به خصوص طلا، در زمین یا خاک استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها معمولاً از فناوری‌های الکترومغناطیسی برای شناسایی خرید فلزیاب فلزات استفاده می‌کنند.

ب: مراقب باشید سیستم‌های که هیچ گونه ارتباطی با دستگاه فلزیاب ندارند، با تبلیغ کاذب به شما نفروشند و به عنوان مثال چند نمونه از آن‌ها را به شما معرفی می‌نماییم.

فلزیاب ها به عناصر فلزی مانند آهن، نیکل، طلا، نقره، مس، قلع، سرب، آلومینیوم حساس هستند. برخی از این فلزات دارای خواص مغناطیسی هستند و به میدان های مغناطیسی پاسخ می دهند. بنابراین با تشخیص میدان های مغناطیسی می توانند این فلزات را شناسایی کنند. با این حال، دستگاه گنج یاب ها نیز محدودیت هایی دارند. به عنوان مثال، فلزات با اندازه کوچکتر و خواص مغناطیسی کمتر تشخیص داده می شوند. همچنین برخی از فلزیاب ها فقط می توانند انواع خاصی از فلز را تشخیص دهند، در حالی که برخی دیگر به بیش از یک نوع فلز حساس هستند.

Report this page